't heike

Recreatiepark


’t Heike anno 2013 staat midden in de samenleving.

We geloven heilig in ‘iedereen mag meedoen’ en daarom werken we veel samen met andere kinderboerderijen, basisscholen in de regio, Stichting Jeugdbelangen, Jozefoord, kinderdagverblijven, bejaardenhuizen in de omgeving, de Binckhorst, Herman Broerenschool (verstandelijk of lichamelijk gehandicapten), het blindeninstituut in St. Michielsgestel
en Helicon (agrarisch opleidingsinstituut).
En komen ook veel jongeren bij ’t Heike hun maatschappelijke stage doen.

’t Heike gaat voor duurzaam, we geven er graag voorlichting over, maar dragen ook actief bij aan duurzaamheid door bijvoorbeeld afval te scheiden en gebruik te maken van gebruikte materialen voor de inrichting van onze ruimtes, weiden en dierverblijven.

’t Heike is voor iedereen toegankelijk, dat vinden we héél belangrijk. De kinderboerderij en de speeltuin zijn dan ook rolstoelvriendelijk ingericht.
Soms is het ook mogelijk om de kinderboerderij ‘aan huis’ te laten komen: regelmatig brengen we met een aantal van onze dieren een bezoek aan instellingen zodat ook de niet mobiele bewoners kunnen knuffelen met de dieren, informatie krijgen en gewoon een heerlijk middagje kunnen genieten.
Met de komst van het Educatief Centrum, met traplift en invaliden-toilet, verwachten we meer bezoekers te kunnen verwelkomen.
Scholen, bedrijven, verenigingen maar ook andere instellingen kunnen van deze ruimte gebruik maken.

Bezoekadres
Heiweg 22
5391 EB Nuland

Postadres
Industriestraat 18
5391 BR Nuland

Telefoon 073-5324725
www.heikenuland.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!