PERSBERICHT
Rosmalen – 26 mei 2014

Zorghoeve Mariaburg onderneemt op de Hooge Heide

ROSMALEN- Buitengebied de Hooge Heide ligt ten zuiden en ten oosten van Rosmalen. Midden in dit prachtig stukje natuur is Zorghoeve Mariaburg gevestigd. Deze zorgboerderij is het levende bewijs: ondernemen en liefde voor de natuur gaan heel goed samen.

Sinds 2009 ontvangt de familie Korsten op haar boerderij mensen met een beperking en ontwikkelingsstoornis. De activiteiten op de boerderij zijn voornamelijk gericht op buiten. Daarbij kan gedacht worden aan het verzorgen van de dieren of een wandeling door de Hooge Heide.

Gijs Korsten, mede-eigenaar zorgboerderij, ondersteunt samen met zijn ouders de gasten bij de activiteiten. “ De zorgboerderij is gevestigd op een buitengewone locatie. Het werken met de dieren in dit mooie stukje natuur heeft een positieve uitwerking op onze gasten. We merken dat activiteiten in de buitenlucht een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van onze gasten.”

Op zaterdag 7 juni opent Zorghoeve Mariaburg haar deuren voor familie, bekenden en belangstellenden. Van 10.00 uur tot 16.00 uur kan ieder genieten van de inspirerende omgeving en het bijzondere leven op de boerderij. Vrijwilligers en gasten zijn aanwezig om een rondleiding te geven en te vertellen over de dagelijkse activiteiten.
Noot voor de redactie: Voor meer informatie of fotomateriaal kunt u contact op nemen met Gijs Korsten (06 52 460 606) of stuur een e-mail naar info@zorghoevemariaburg.nl

Mariaburg

Zorghoeve Mariaburg
Vliertwijksestraat 58
5244 NH Rosmalen
I: www.zorghoevemariaburg.nl
E: info@zorghoevemariaburg.nl