De Pimpernel

De Pimpernel

Pannekoekenhuys


Pannekoekenhuys en uitspanning De Pimpernel in Berlicum nabij ‘s-Hertogenbosch. Om uw dagje uit te beginnen en/of af te sluiten is Pannekoekenhuys en Uitspanning De Pimpernel bij uitstek de uitvalsbasis.

De Pimpernel is gelegen in het Brabantse dorp Berlicum. Het dorp is te vinden op enkele kilometers van ‘s-Hertogenbosch. Uitgestrekte landerijen en kilometers bosgebied wisselen elkaar af. In dit mooie gebied met vele prachtige boerderijen kunt u tussen de bomen en weilanden door wandelen of fietsen. U kunt bij ons gratis parkeren.

Wilt u meer dan een dagje gezellig fietsen, wandelen of winkelen, kijk dan eens verder op onze site www.de-pimpernel.nl . Hier vindt u diverse activiteiten die wij regelen voor groepen, families bedrijven enzovoorts. Wij verzorgen voor u bijvoorbeeld Huifkartochten,Vossenjachten, Boerengolfen en een workshop Valkennieren wat u maar wilt. Wij hebben voor u kant en klare fiets en wandel routes klaarliggen.

Wilt u er een dagje aan vast plakken dan is de naastgelegen Camping de plek bij uitstek. Camping De Hooghe Heide is ook gelegen in het prachtige Noord-Brabant, midden in natuurgebied de “Hooghei” en de “Koop”. Vanuit deze Brabantse camping staat u direct midden in de natuur waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. De kindvriendelijke camping beschikt over veel faciliteiten: zwembad met apart peuterbad, midget-golfbaan, ponyweide, een grote speeltuin met speeltoestellen en een heel groot speelveld. Voor de ondernemende gasten heeft de camping ook genoeg te bieden, want Camping De Hooghe Heide ligt in Berlicum vlakbij Rosmalen, Heeswijk-Dinther en ’s-Hertogenbosch (de bruisende hoofdstad van Noord-Brabant). Graag tot ziens bij Pannekoekenhuys de Pimpernel & Camping de Hooghe Heide, dé kindercamping van Noord-Brabant.

Pannekoekenhuys De Pimpernel
Werstkant 17
5258 TC Berlicum
Telefoon: 073-5030509
info@de-pimpernel.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!